Over mij

‘Hi, Ik ben Roxane en ik ben de eigenaar van Kromme Kwastjes.

Ik mag me graag vastbijten, in een onderwerp. Als er iets is dat mij inspireert of ik krijg een opdracht binnen, is het gedaan. Ik moet en ik zal dat onderwerp, die afbeelding of brain-fart tot stand laten komen. Dat is altijd al zo geweest, vroeger voornamelijk met tekeningen, schilderijen en soms met een foto. Maar sinds een jaar of wat met muurschilderingen.

Mijn eerste muurschildering kwam tot stand in mijn eigen appartement. Je kunt een stukje ervan zien in de thema afbeelding van deze site. Ik wilde mijn slaapkamer muur eigenlijk groen schilderen en schilderde een gekke bui een simpele bloem, dat breide zicht uit en voor ik het wist was de eerste muurschildering een feit. Een vriendin kwam een tijdje later langs en zei dat ze wel iemand wist die daar ook naar op zoek was, zo gezegd zo gedaan en zo ging het verder.

Nu ben ik inmiddels een tijd verder en ik heb een aantal mooie opdrachten mogen doen. Vooral muurschilderingen, maar ook schetsen, schilderijen op canvas en tekeningen. Voel je vrij om naar meer voorbeelden te vragen. Ik heb je graag.

FAQ: hoe kom je op ‘Kromme Kwastjes’ ?

Dat was eigenlijk vrij simpel 😊 ik was simpelweg op zoek naar een leuke naam en had ik een heel A4-tje volgeschreven met namen tot mijn vriend uit de keuken riep ‘Kromme Kwastjes!!’ daar moest ik zo hard om lachen dat het niet anders kon dan akkoord gaan. ‘